Flexwerk

Heb jij ook een flextremistische werkgever als Ernst Knijper? Jongeren willen zeker werk met een goed loon. Tijd om voor eens en altijd af te rekenen met nul-lul-urencontracten en te knokken voor zekerheid. Vul de enquête in verover je toekomst!

 

 

Enquête

 

Milieu

We leven in een kapitalistische economie waarin de winst van bedrijven boven alles gaat. Zo wordt onze wereld kapot gemaakt. Om het klimaatprobleem echt aan te pakken, is een beweging van onderop nodig, een beweging voor een democratische economie. Om de klimaatproblematiek aan te pakken, moeten we ons verenigen en bedrijven dwingen naar ons te luisteren.

Doe Mee

Arbeidsdiscriminatie

Racisme en discriminatie zijn nog steeds een probleem in Nederland. Minder snel een baan, ongelijke kansen. Wij laten ons niet tegen elkaar opzetten. Samen strijden we voor bestaanszekerheid en tegen discriminatie.

Bekijk de filmDoe Mee

Onderwijs

Studenten hebben bijna niets te vertellen. Opleidingen worden zomaar gesloten, bestuurders denken alleen in rendement en zogenaamde onderwijsmanagers gaan er met de centen vandoor. Hoog tijd voor echte zeggenschap en een studiebeurs voor elke student.

Doe Mee

We zijn actief in: