Nieuws / 24 februari '16 / Landelijk, Niet in mijn naam

8 april: What's Left? Bombarderen voor vrede

Op vrijdagavond 8 april organiseert ROOD een nieuwe edite van 'What's Left?' met als thema: bombarderen voor vrede. We spreken met een panel over het bombarderen voor vrede en democratie.

De Syrische oorlog heeft nu al 260.000 slachtoffers gemaakt en 10 miljoen mensen zijn op de vlucht. Van Afghanistan, Irak en Libië kunnen we leren dat meer bommen niet tot vrede leiden. Meer bommen betekent meer oorlog en dus nog meer vluchtelingen. Waarom wil Nederland dan toch weer bombarderen? Waarom is Nederland zo vaak bij oorlogen betrokken? En is het mogelijk om een volk democratie op te leggen? Hier gaan we het 8 april over hebben.

Houd de Facebookpagina van 'niet in mijn naam' in de gaten voor meer informatie en meld je hier aan voor het event.