Nieuws / 20 april '12 / Landelijk

Studenten mogen niet bij Aleid Wolfsen slapen

Studenten vroegen donderdag bij de gemeentraadsvergadering van de gemeente Utrecht of ze bij burgemeester Aleid Wolfsen of andere raadsleden mochten logeren. Zij deden dit om aandacht te vragen voor de woningnood in Utrecht en de vele huisjesmelkers die hier gebruik van maken. Huisjesmelkers kunnen de komende weken weer worden genomineerd in de ‘Huisjesmelker van het Jaar’-verkiezing die wordt georganiseerd door ROOD.


Foto: Michiel Brouwer

Helaas vingen de studenten bot: Aleid Wolfsen had geen zin in logés en liet de studenten uit de gemeenteraadszaal verwijderen.

Betaal jij ook een veel te hoge huur en wordt er nauwelijks onderhoud gepleegd door je huisbaas? Of het nou in Utrecht is, of ergens anders in Nederland. Nomineer jouw huisbaas nu voor Huisjesmelker van het Jaar.

Huisjesmelkerverkiezing

Zie ook: