Nieuws / 16 april '12 / Landelijk

Sluit je aan en ontmoet Emile Roemer

We leven in een oneerlijke wereld. De ongelijkheid neemt ziekelijke vormen aan. Tussen rijke en arme landen, maar ook in een rijk land als Nederland. De crisis heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Tot overmaat van ramp heeft Nederland een rechts, asociaal kabinet dat de tegenstellingen alleen maar groter maakt. ROOD, jong in de SP, vindt dat het anders moet. Want een andere wereld is mogelijk. Vind jij dat ook? Sluit je dan nu aan! Doe je dat voor 1 juni? Dan ben je van harte welkom op de meet & greet met Emile Roemer en ontvang je het Doe effe Sociaal t-shirt.

Door je aan te sluiten bij ROOD en de SP steun jij de strijd voor een menselijk en sociaal Nederland. Met de snoeiharde bezuinigingen die het kabinet Rutte nu over Nederland uitstort is dat hard nodig. Voor slechts 5 euro per kwartaal kan jij ROOD en de SP nog groter en sterker maken en meehelpen Rutte uit het torentje te verjagen.

Klik hier om lid te worden en ROOD en de SP te steunen.