Nieuws / 23 april '12 / Landelijk

Sluit je aan bij ROOD en krijg Emile er gratis bij

De komende verkiezingen zullen tussen Rutte en Roemer gaan. Hakken we met de botte bijl de samenleving kapot, of maken we Nederland op een menselijke en sociale manier beter?

We leven in een oneerlijke wereld. De ongelijkheid neemt ziekelijke vormen aan. Tussen rijke en arme landen, maar ook in een rijk land als Nederland. De crisis heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Tot overmaat van ramp heeft het rechtse kabinet de tegenstellingen de afgelopen jaren alleen maar groter gemaakt.

Dit is het moment waarop we daar een eind aan kunnen maken, want een andere wereld is mogelijk. Sluit je nu aan bij ROOD en versterk de SP. Je ontvangt een ‘doe effe sociaal’ t-shirt als welkomstgeschenk en daarnaast ben je in juni 2012 van harte welkom op de Meet & Greet met Emile Roemer.

Klik hier en word nu lid van ROOD, jong in de SP!