Nieuws / 1 mei '20 / Landelijk

ROOD bestuursleden gezocht!

Op zondag 28 juni aanstaande houdt ROOD, jong in de SP haar algemene ledenvergadering van 2020. Vanwege het coronavirus gaan wij er vanuit dat de ledenvergadering digitaal zal plaatsvinden, een unicum bij ROOD. Op deze dag blikken wij terug op het afgelopen jaar en kiezen wij een nieuw bestuur, want ROOD kan niet zonder actieve en enthousiaste bestuursleden!

Bestuursleden zorgen ervoor dat de vereniging ROOD goed loopt. Concreet betekent dit dat zij onder andere landelijke acties in gang zetten, activiteiten organiseren, het contact met de leden onderhouden, zorgen voor een up-to-date website en zowel bestaande als nieuwe ROOD-groepen in het land ondersteuning bieden. Informatie over het gewenste profiel van de kandidaten en de kandidaatstellingsprocedure kun je hier vinden. Je kan je tot uiterlijk maandag 18 mei 2020 kandideren door je motivatiebrief te sturen naar roodkandidatencommissie@sp.nl.

Zondag 28 juni wordt een belangrijke dag. Natuurlijk hopen we dat ook jij (digitaal) aanwezig bent! Vergeet niet je vooraf aan te melden, wat dit keer extra belangrijk is om goed in te kunnen schatten met hoeveel mensen we een digitale stemming kunnen organiseren waar dat nodig is. Binnenkort verschijnt ook het concept-jaarverslag 2019 op SP-net. Mocht je nog vragen hebben over de ledenvergadering, aarzel dan niet om contact op te nemen via rood@sp.nl.