Doe mee

Sluit je aan!

Er zijn drie redenen om nu lid te worden van ROOD.

  • ROOD is de actiefste jongerenorganisatie van Nederland. Samen met jongeren gaan we de strijd aan voor een betere wereld. We zijn niet bang om onrecht, discriminatie en ongelijkheid te bestrijden waar dat moet gebeuren.
  • ROOD is dé plek voor jonge en linkse mensen die met hun idealen aan de slag willen. Als actieclub voeren we met succes actie met onder anderen huurders, skaters en scholieren. 
  • Een andere wereld is mogelijk. We moeten er alleen met zijn allen voor vechten. Doe mee! Om de wereld te verbeteren moeten we klein beginnen. Mensen die in actie komen tegen hun problemen vormen de basis van de strijd voor een betere wereld.

Agenda

Soest /
1 april '17 tot 2 april '17

ROOD-Weekend 1 en 2 april

Op 1 en 2 april vindt het ROOD-weekend plaats. Dit weekend is bedoeld voor leden die verder kennis willen maken met ROOD en de SP.

Snouckaertlaan 70, Amersfoort / 11 juni '17

Ledenvergadering

Op 11 juni vindt de eerste ledenvergadering van 2017 plaats. We kiezen dan een nieuw bestuur, trekken lessen uit wat we de afgelopen tijd hebben gedaan en blikken vooruit.

Meppel /
22 juli '17 tot 27 juli '17

Zomerschool

Van 22 tot en met 27 juli organiseert ROOD de Zomerschool, een week vol inspirerende en leerzame scholingen. Het thema dit jaar is 'Revolutie'.

16 september '17 tot 17 september '17

Superweekend

Op het eerste Superweekend van ROOD zijn alle leden welkom. We trekken samen naar een locatie om jongeren in actie te brengen voor een socialere wereld.