Agenda › ROOD

Agenda

zondag 7 juni 2015

Ledenvergadering

Hoe laat: 11:00 tot 16:00

Waar: De Moed in Amersfoort

Info:

Foto: SP

Op zondag 7 juni houden wij onze eerste ledenbijeenkomst van 2015 in De Moed in Amersfoort. Op deze dag blikken wij terug op het afgelopen jaar en kiezen wij een nieuw bestuur. Meld je snel aan! Log daarvoor in en ga naar ROOD Intern.

De ledenvergadering wordt een belangrijke dag. Natuurlijk hopen we dat ook jij aanwezig zal zijn! Vergeet niet je vooraf aan te melden voor de ledenvergadering. Op ROOD Intern vind je het Concept-jaarverslag 2014 dat we bespreken. Mocht je nog vragen hebben over de ledenvergadering, aarzel dan niet om contact op te nemen via rood@sp.nl.

zaterdag 18 juli 2015 tot donderdag 23 juli 2015

Zomerschool

Hoe laat: 15:00 tot 17:00

Waar: De Schiphorst

Info:

Het thema van de zomerschool in 2015 is 'Vrijheid'. In deze week zullen we ingaan op het begrip vrijheid en het streven naar vrijheid. Wat is vrijheid nou eigenlijk precies? Wat is het verschil tussen de vrijheid die socialisten willen en bijvoorbeeld de vrijheid die liberalen bedoelen? Zijn er ook mensen die bewust de mensen in onvrijheid houden? Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan internationale conflicten en de ideologische basis van de SP en ROOD. Deze week is voor alle leden toegankelijk, zowel voor ervaren kaderleden als niet-actieve leden. 

U bent hier