Agenda › ROOD

Agenda

maandag 16 maart 2015

Verkiezingsdebat op de VU

Hoe laat: 15:30

Info:

ROOD-voorzitter Merel Stoop neemt deel aan het verkiezingsdebat op de VU. Ze gaat in debat met politieke jongerenorganisaties. Faculteitsvereniging EOS organiseert het debat voor studenten, medewerkers en docenten in aanloop naar de verkiezing voor de Provinciale Staten.

dinsdag 17 maart 2015

Bestuurslid Lisa de Leeuw spreekt over pensioenen

Hoe laat: 08:30

Waar: Rijnlands Lyceum Sassenheim

Info:

Op het Rijnlands Lyceum Sassenheim is bestuurslid Lisa de Leeuw te gast om gastles te geven. Ze gaat vertellen dat eerlijke pensioenen belangrijk zijn voor een menswaardig bestaan.

woensdag 18 maart 2015

Verkiezingen Provinciale Staten

Hoe laat: 09:00

Info:

Deze dag kun je Nederland op de goede weg helpen door af te rekenen met Rutte II. Stem op de SP en daarmee voor een sociaal Nederland.

zondag 31 mei 2015

Ledenvergadering

Hoe laat: 11:00 tot 16:00

Waar: De Moed in Amersfoort

Info:

Deze dag bespreken we het afgelopen jaar en kiezen we een nieuw bestuur voor onze vereniging.

zaterdag 18 juli 2015 tot donderdag 23 juli 2015

Zomerschool

Hoe laat: 15:00 tot 17:00

Waar: De Schiphorst

Info:

Het thema van de zomerschool in 2015 is 'Vrijheid'. In deze week zullen we ingaan op het begrip vrijheid en het streven naar vrijheid. Wat is vrijheid nou eigenlijk precies? Wat is het verschil tussen de vrijheid die socialisten willen en bijvoorbeeld de vrijheid die liberalen bedoelen? Zijn er ook mensen die bewust de mensen in onvrijheid houden? Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan internationale conflicten en de ideologische basis van de SP en ROOD. Deze week is voor alle leden toegankelijk, zowel voor ervaren kaderleden als niet-actieve leden. 

U bent hier